Samsung a lansat aplicatia Big Day Today

28

Samsung a lansat recent aplicatia Big Day Today care va fi disponibila pentru dispozitivele cu sistem de operare Android. Big Day Today va oferi utilizatorilor cate o provocare noua in fiecare zi, timp de o luna, pentru a-i ajuta sa aduca un suflu nou stilului lor de viata. Cei care vor parcurge toate provocarile vor intra in cursa pentru castigarea unui smartphone Galaxy S6 edge+.

 

Provocarile pe care utilizatorii le primesc in fiecare zi aduc un plus de stil, performanta, miscare si divertisment. Galaxy S6 edge+ este creat din sticla si metal, continuand linia de design unica si inovatoare a lui Galaxy S6. Galaxy S6 edge+ le aduce utilizatorilor un plus de performanta, datorita specificatilor tehnice avansate care faciliteaza multi-tasking-ul si accesarea rapida a informatiei. In plus, Galaxy S6 edge+ are o baterie de 3,000 mAh care se incarca in 90 de minute prin cablu si in 120 de minute cu cel mai nou dispozitiv de incarcare wireless Samsung. De asemenea, camera ofera noi experiente in materie de inregistrare video, datorita stabilizatorului optic, optiunilor creative de editare si sharing si posibilitatii de livestreaming pe YouTube direct din camera telefonului mobil, pentru mai mult divertisment.

 

Provocarile disponibile in aplicatie au fost dezvoltate in colaborare cu specialisti reprezentativi in aceste domenii. Astfel, pentru provocarile din categoria health & fitness, Samsung a colaborat cu Cori Gramescu, antrenor de fitness si nutritionist, pentru cele de la design cu Dana Rogoz, actrita si fashion blogger, provocarile legate de performanta au fost realizate cu ajutorul lui Cristian Onetiu, trainer si antreprenor, iar cele multimedia au fost create in colaborare cu Vlad Ilicevici, CEO Anim’est Romania.

 

De mentionat ca Samsung le-a pregatit si alte premii celor care, pe durata celor 30 de zile, reusesc sa rezolve provocarile. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania, pe 8 octombrie.