Samsung a facut publice date despre vanzarile Galaxy din India

22

Samsung a facut publice recent date despre numarul de dispozitive din gama Galaxy existente pe piata din India. Primul dispozitiv care s-a lansat in India a fost Samsung Galaxy S, in iunie 2010. De atunci, compania a vandut milioane de dispozitive.

Potrivit Samsung, s-au vandut, in total, 10 milioane de dispozitive Galaxy, numai pe piata din India, de la lansarea Galaxy S pana in prezent. Aceste cifre includ gadget-urile Galaxy S2, S3, Galaxy Note, Galaxy Note 2 si Galaxy Y. Compania nu a oferit statistici cu privire la numarul de terminale vandute pentru fiecare dispozitiv in parte. Cu toate acestea, Samsung a precizat ca Galaxy Y, seria Galaxy Note si Galaxy S3, combinate, alcatuiesc mai mult de 50 de procente din vanzarile inregistrate in India.

In acesta tara, Samsung detine 41.6% din piata, urmata de Nokia cu 19.2 procente si RIM cu 12.1 procente.  Potrivit estimarilor, compania se asteapta sa livreze peste 420 de milioane de smartphone-uri in acest an. Conform analistilor, Smasung ar putea livra 500 de milioane de terminale mobile in 2013.  

 

Sursa: SlashGear