Samsung a dat detalii despre extinderea internationala a serviciului Samsung Pay

20

Smartphone-urile Samsung Galaxy S6 si S6 edge au venit echipate cu optiuni mobile de plata inovatoare. Pe langa sistemul NFC care permite efectuarea wireless a platilor prin simularea unui card real (similar cu ce se intampla in cazul Google Pay), au venit echipate si cu un sistem care permite plata si atunci cand nu exista terminale POS sau suport pentru conexiunea NFC – sistemul Samsung Pay.

 

Unul dintre oficialii companiei a confirmat ca Samsung Pay este programat sa fie lansat in Statele Unite si Coreea de Sud in cea de-a doua parte a acestui an. Anuntul este interesant pentru ca, desi la lansare s-a sugerat ca sistemul va fi lansat complet in vara, aceasta referire la “a doua parte a acestui an” sugereaza ca va fi vorba despre trimestrul 3, ceea ce inseamna ca firma a avut o serie de intarzieri fata de planurile initiale.

 

Din pacate, gigantul nu a dat informatii suplimentare cu privire la tarile in care Samsung Pay va ajunge (in afara de cele doua precizate mai sus). Totusi, zvonurile spun ca pe lista se afla si China, dar si tari europene, unde inca se poarta discutii despre introducerea sistemului. Cu siguranta ca firma va oferi toate detaliile la lansare, insa deocamdata este rezervata in legatura cu aceste informatii.

 

Πηγή: PocketNow