Samsung a castigat patru premii TIPA

22

Samsung a anunat ca a primit patru premii din partea Technical Image Press Association (TIPA), la categoriile “Cea mai avansata camera cu sistem compact”, “Cel mai bun dispozitiv mobil pentru imagini”, “Cea mai buna inovatie pentru imagini” si “Cel mai bun TV pentru fotografii”.

Camera foto Samsung Smart Camera NX300, cu senzor de 20,3 megapixeli si conexiune Wi-Fi, a castigat distinctia pentru “Cea mai avansata camera cu sistem compact”.

Samsung GALAXY Camera, cu sistem de operare Android, a obtinut distinctia “Cel mai bun dispozitiv mobil pentru imagini”.

Primul obiectiv pentru consumatori cu sistem 3D, Samsung 45mm f/1.8 (2D/3D), a primit din partea juriului TIPA distinctia “Cea mai buna inovatie pentru imagini”.

Samsung a primit, de asemenea, premiul pentru “Cel mai bun TV pentru fotografii” pentru Smart TV-ul LED 2D/3D F8000. Acesta le permite utilizatorilor, potrivit companiei, sa “interactioneze cu imaginile si sa le partajeze prin intermediul retelelor sociale, sa foloseasca aplicatii si sa foloseasca televizorul ca un hub pentru imaginile lor de pe diferite dispozitive”.

Distinctiile acordate de TIPA sunt recunoscute ca fiind cele mai ravnite premii pentru imagine la nivel mondial. In fiecare an, editorii TIPA voteaza pentru cele mai bune produse de fotografie si imagine lansate pe piata in anul precedent. Ceremonia de premiere va avea loc la Tokio, in luna iunie 2013.