Samsung a brevetat un nou model de telefon pliabil

91

Samsung nu renunţă la ideea de a lansa un telefon flexibil, mai degrabă pliabil. În anii anteriori au apărut tot felul de imagini cu un prototip de telefon pliabil de la Samsung, dar acel proiect nu s-a materializat niciodată.

 

De această dată, informaţii despre un telefon pliabil al companiei sud-coreene revin în centrul atenţiei, după ce Samsung a înregistrat un astfel de brevet. Evident, obţinerea unui brevet de invenţie nu aduce niciun fel de garanții că acea invenţie/produs va şi ajunge vreodată pe piaţă, dar cel puţin ne putem face o idee despre dispozitivele pe care le-am putea avea în viitor.

 

Brevetul în cauză prezintă un telefon foarte lung, cu un ecran extra-wide, dar care poate fi pliat în aşa fel încât arată ca un portofel. Doar atât m-a dus imaginaţia, dar aşa arată din imaginile brevetului.

 

Totuşi, acest brevet pare mai degrabă a fi un soi de reinterpretare a modelelor cu clapetă, numai că noua tehnologie ar presupune renunţarea la tastatura fizică pentru a face loc unui ecran extins.

 

Πηγή: sammobile