Samsung a anuntat un nou smartphone din seria Galaxy

17

Samsung continua sa isi extinda gama Galaxy cu un nou smartphone mid-range denumit Galaxy Core. Acesta vine atat in varianta single cat si dual-SIM si are un ecran de doar 4,3 inch.

Cu un proesor dual-core de 1,2 GHz si 1 GB de RAM, smartphone-ul are o memorie interna de 8GB ce poate fi extinsa cu un microSD de pana la 64 GB. Ecranul tactil de 4,3 inch are rezolutie de 480×800 si va atinge performante mult mai slabe decat ecranele de 1080 p, insa este clar ca la construirea lui pretul a fost un factor foarte important.

Galaxy Core vine echipat cu o camera frontala de 5 megapixeli cu LED flash si o alta VGA iar bateria inclusa este una de 1,800 mAH. Terminalul ruleaza Android 4.1 (Jelly Bean) impreuna cu interfata TouchWiz ?i o suma de functii ?i tehnologii Samsung: Smart Stay, Smart Alert, Motion UI, S Voice, Voice Unlock.

Galaxy Core va fi disponibil din aceasta luna in variant dual-SIM, varianta cu un singur SIM urmand a fi lansata in luna iulie. Inca nu avem informatii despre pretul la care noul smartphone va fi comercializat.

Πηγή: CNET