Samsung a anuntat data evenimentului CES 2015

23

Samsung a anuntat ca evenimentul CES 2015 va avea loc intre 6 si 9 ianuarie la Las Vegas. Companiile producatoare de smartphone-uri au inceput deja sa isi puna in miscare echipele de PR si sa anunte planurile pe care le au pentru acest eveniment.

 

Se pare insa ca marile companii incearca sa o ia inaintea evenimentului. De exemplu, Samsung are planificata o conferinta pe data de 5 ianuarie. Acest tip de strategie este ceva obisnuit in lumea tehnologiei, unde firmele fac tot felul de lucruri ciudate in incercarea de a iesi in evidenta. Este de asteptat de la Samsung sa lanseze undeva la inceputul lui 2015 (cu siguranta nu in ianuarie) noul smartphone Samsung Galaxy S6, poate in jurul datei evenimentului MWC 2015 care va avea loc in primavara.

 

Este posibil ca Samsung sa anunte detalii despre noi produse Exynos in cadrul evenimentului din ianuarie. In plus, daca tinem cont de ritmul in care Samsung a lansat dispozitive purtabile ca ceasurile inteligente, este posibil ca CES 2015 sa fie locul de lansare a unui nou produs, desi nu exista deocamdata niciun fel de informatie oficiala in acest sens.

 

Πηγή: PocketNow