Samsung a anunțat data de prezentare a noii serii Galaxy S9

- Adrian Ungureanu
486

Nu era chiar o surpriză, pentru că era ușor de anticipat data în care vor fi prezentate noile telefoane Galaxy S9 și S9+, dar e bine să avem și o confirmare oficiale.

DJ Koh anunțase încă de la CES 2018, că noile flagship-uri vor fi prezentate la finalul lunii februarie, la MWC 2018, expoziție ce are loc între 26 februarie și 1 martie, în Barcelona.

De obicei, companiile își prezintă noile ”creații” cu o zi înainte acestor mari evenimente, așa că data de 25 februarie era cea la care s-a gândit mai toată lumea. Acum Samsung a confirmat un eveniment marca ”Unpacked” pe data de 25 februarie, la MWC 2018, în Barcelona, eveniment ce va începe la ora 19:00 ora României.

Nu aveam multe indicii în ilustrația făcută de Samsung pentru acest eveniment, dar avem numărul 9 în imagine și mesajul ”The Camera. Reimagined”. Am văzut că noile telefoane vor veni cu senzori noi, mai rapizi, mai performanți, iar despre Galaxy S9+ știm că va avea cameră duală, așa că departamentul foto ar putea fi elementul scos în față de Samsung pentru noua serie de telefoane de top.

Mai avem o lună până atunci, așa că încă mai avem timp să aflăm tot ce trebuie aflat până la data prezentării oficiale.