Samsung a adus telefoanele pliabile la CES 2018!!! Dar le-a prezentat într-o întâlnire privată

- Adrian Ungureanu
468

Vin vești interesante din Las Vegas, via Coreea de Sud. Presa sud-coreeană se laudă că citează surse din industrie, care spus că Samsung a prezentat două tipuri de telefoane cu ecran pliabile, la CES 2018.

Prezentarea a avut loc doar pentru câțiva clienți selecți ai Samsung. Pe durata prezentări cei de la Samsung au prezentat telefoane cu ecrane care se pot plia și la interior și la exterior, dar Samsung va alege să lanseze în prima fază doar telefoanele care să se închidă la interior pentru că ”stresul” asupra ecranului este mai mic decât pe cele care să se deschidă la exterior.

Sursele spun că oficialii Samsung au spus că ecranele sunt deja dezvoltate, iar producția în masă a telefoanelor ar urma să înceapă în luna noiembrie. Ceea ce vine în acord cu ce a spus DJ Koh, șeful diviziei de mobile de la Samsung, în urmă cu două zile, că primul telefon cu ecran pliabil va fi amânat pentru 2019.

În plus, fără să mai menționeze alte nume, aceleași surse spun că Samsung nu a fost singura companie care a prezentat ”în spatele cortinei” telefoane pliabile.

Rămâne de văzut ce va fi. Este clar că deși abia am intrat în 2018, putem spune că și 2019 va fi un an interesant pentru industria smartphone.