S-a dat startul inscrierilor la stagiul de practica Orange First Step 2016

58

Noul stagiu de practicala Orange se va desfasura in perioada 4 aprilie – 4 mai. Inscrierile se pot face pe www.orange.ro/first-step, de astazi pana pe 4 martie, urmand ca din 5 pana in 25 martie sa se desfasoare perioada de selectie si anuntarea candidatilor.

 

178 de studenti si masteranzi isi vor putea gasi un loc de practica in echipele de vanzari si magazinele Orange din toata tara, iar experienta capatata pe parcursul programului de practica poate fi folosita la facultate pentru echivalarea orelor de practica incluse in programa de invatamant.

 

Cei selectati in program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul si valorile Orange, dezvoltarea abilitatilor de vanzator, dar si de personal branding si munca in echipa. La finalul lunii de internship, participantii vor primi o adeverinta de practica si, in functie de implicarea de care au dat dovada, pot primi recomandari semnate din partea mentorilor, care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

 

Orasele in care se desfasoara programul sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Dej, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medias, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Resita, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalau.