Rovio lansează un nou joc Angry Birds, dar nu chiar ce ne-am aştepta

- Adrian Ungureanu
448

Angry Birds este de departe una dintre cele mai populare francize de jocuri din istorie. Nu doar pe dintre cele care au ajuns terminale mobile sau ca jocuri de browser de internet.

Ca joc video în general. Rovio încearcă încă odată să profite de popularitatea jocurilor cu păsările furioase şi va lansa Angry Birds Blast! Nu este exact ce ne-am aştepta. Nu vom mai lansa, către inamici, păsările cu ajutorul unei praştii. Noul joc vine în aceeaşi categorie de jocuri precum Candy Crash Saga sau Farm Heroes Saga. Ştiţi foarte bine cu funcţionează astfel de jocuri aşa că nu este nevoie de niciun tutorial.

Jocul va fi exact ca şi celelalte jocuri Angry Birds sau alte jocuri din aceeaşi categorie, adică vor avea incluse opţiuni de microachiziţii, aşa că aveţi grijă la cheltuieli. Rovio le oferă celor interesaţi şansă să facă rost de “aur” echivalent a 9,99 dolari, dacă se înscriu cât mai repede în lista celor care vor să fie anunţaţi de lansare. Din păcate anunţul a venit destul de târziu, iar lansarea are loc pe 22 decembrie, aşa că fanii interesaţi sunt rugaţi să se grăbească şi să profite de oferta Rovio.