Router-ul mobil TP-LINK M7350 si camera cloud TP-LINK NC200, gadget-uri utile pentru o vacanta reusita

33

TP-LINK lanseaza cele mai noi si cele mai usor de folosit echipamente TP-LINK care permit accesul la informatie si monitorizarea apartamentului, indiferent de locatia utilizatorului. Indiferent daca vorbim de acces la Internet in spatiile unde nu ajunge semnalul Wi-Fi, iar cablul LAN nu este o optiune, de folosirea fara intrerupere a gadget-urilor preferate, chiar si in lipsa unei prize, ori de monitorizarea casei de la distanta, solutiile prezentate mai jos sunt utile celor care vor sa ramana mereu conectati.

 

TP-LINK M7350 foloseste ultima generatie de retea 4G LTE si poate atinge viteze de download de pana la 150Mbps, oferind oricui posibilitatea de a se bucura de cele mai bune experiente de internet mobil. Routerul este usor de folosit: dupa introducerea unei cartele SIM 4G se creeaza automat un hotspot la care se pot conecta smartphone-uri, tablete, laptopuri si alte dispozitive smart. Conexiunea astfel creata poate fi partajata cu pana la 15 dispozitive. Avand o baterie puternica de 2550mAh, M7350 poate functiona timp de 10 ore la capacitate maxima* si 600 de ore in standby. Pentru o flexibilitate suplimentara si o utilizare continua, dispozitivul poate fi incarcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus in pachet. In plus, dispozitivul ofera spatiu de stocare de pana la 32GB prin inserarea unui card microSD, permitand partajarea in reteaua Wi-Fi a pozelor, melodiilor, filmelor si altor tipuri de fisiere aflate pe card.

 

Powerbank-ul TL-PB10400 este companionul ideal al oricui vrea sa aiba mereu acces la o sursa de energie portabila. Gadget-ul poate asigura energia necesara functionarii continue a diferitelor dispozitive mobile cum sunt smartphone-urile, tabletele, aparatele GPS sau camerele foto. Echipat cu doua porturi USB (5V/2A si 5V/1A), noul gadget permite incarcarea simultana a doua dispozitive mobile. TL-PB10400 dispune de protectii multiple la scurtcircuit, supratensiune, supracurent, supraincarcare, supradescarcare si supraincalzire, asigurand incarcarea in conditii de siguranta maxima si evitand astfel o posibila deteriorare a dispozitivelor conectate. Powerbank-ul dispune de circuite electronice de inalta calitate, reducand astfel pierderile de energie inutile din timpul incarcarii si asigurand in acelasi timp o eficienta energetica de pana la 90%. Atunci cand functioneaza la capacitate maxima, poate incarca un smartphone de 3-5 ori, in functie de capacitatea bateriei dispozitivului incarcat. TP-LINK TL-PB10400 va fi disponibil si in Romania in toamna acestui an.

 

Camera cloud TP-LINK NC200 este un dispozitiv Wi-Fi pentru monitorizarea audio – video a incaperilor. Oferind suport pentru live streaming prin platforma de cloud proprie, permite vizualizarea de la distanta a evenimentelor din casa sau de la birou. Folosind aplicatia tpCamera, utilizatorii pot obtine imagini in timp real pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet. Pe langa inregistrarea activitatilor, camera ofera posibilitatea de a crea notificari prin email pentru evenimentele detectate. TP-LINK NC200 poate fi folosita si ca range extender, contribuind la extinderea acoperirii semnalului wireless oferit de router. Dispozitivele mobile se pot conecta la hotspot-ul creat de camera, acesta oferind viteze de acces la Internet de pana la 300 Mbps. Datorita design-ului compact si a conectivitatii wireless, noua camera TP-LINK NC200 permite o amplasare flexibila. Cu o interfata usor de utilizat, configurarea camerei nu necesita cunostinte tehnice avansate.