Romtelecom si Cosmote Romania confirma oficial noile denumiri

16

Romtelecom si COSMOTE Romania se pregatesc pentru lansarea serviciilor ca parte din familia Deutsche Telekom, folosind identitatea „Telekom”.

 

Romtelecom si COSMOTE Romania vor avea noi denumiri comerciale asociate cu Deutsche Telekom, care vor fi comunicate la momentul oportun, dupa finalizarea tuturor procedurilor legale. Numele si identitatile comerciale ale companiilor Germanos Telecom Romania, Sunlight Romania Filiala Bucuresti, NextGen si Telemobil nu vor fi schimbate.

 

Continuitatea serviciilor nu va fi afectata in niciun fel. Serviciile si produsele existente, fie mobile sau fixe, atat pentru clientii rezidentiali, cat si de business, vor ramane neschimbate. In plus, odata ce noul brand „T” va fi lansat, clientii Romtelecom si COSMOTE Romania se vor bucura de o experienta noua si imbunatatita si vor beneficia de noi oferte si promotii.

 

Rebrandingul este un proces multilateral, indreptandu-se catre schimbarea completa a identitatii de marca intr-un nou brand global. Aceasta implica aspecte precum un nou design al magazinelor, lansarea de noi produse si servicii inovatoare, campanii de comunicare, prezenta online comuna si multe altele.

 

Ambele companii vizeaza o tranzitie lina catre noul brand, cu toate activitatile necesare si legate de acest proiect finalizate inainte de lansarea oficiala.

 

In urma deciziei Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor OTE din 30 aprilie 2014, cele doua companii, care sunt controlate de OTE Group in care Deutsche Telekom detine o cota de 40%, au demarat procesul de adoptare a brandului Telekom. Scopul este de a finaliza procesul in aceasta toamna.

 

Suntem cu adevarat mandri sa aducem in Romania spiritul familiei Deutsche Telekom. Pana acum, am mizat pe forta si reputatia numelor indragite, precum Romtelecom, COSMOTE si OTE si aceasta a fost fundatia pentru evolutia noastra rapida si sanatoasa. Sub amprenta Deutsche Telekom, unul dintre grupurile de top de telecomunicatii integrate la nivel mondial, suntem si mai puternici. Am parcurs un traseu extraordinar pana acum, iar acesta este inceputul unei noi si palpitante ere”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom si COSMOTE Romania.