Romtelecom ofera echipamente IT&C cu plata in rate

19

Compania Romtelecom Business Solutions, divizia de solutii pentru mediul business a operatorului, a lansat o campanie prin care ofera clientilor posibilitatea achizitionarii cu plata in rate servicii si echipamente de comunicatii, de la laptop-uri la tablete, de la servere pana la centrale telefonice.

“Orice companie cu nevoi de comunicare simple sau complexe, in functie de marimea acesteia, poate beneficia de servicii si echipamente  de la Romtelecom, fara a face investitii initiale. Concret, clientul semneaza contractual, plateste lunar su noi, la Romtelecom, ne vom oupa de restul”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, Director General al Romtelecom.

Potrivit reprezentantilor Romtelecom, “clientii nu sunt nevoiti sa investeasca pentru a-si dota birourile cu echipamente de comunicatii necesare si sa le asiguram claritate si predictabilitate asupra costurilor operationale” (Dania Selaru, Director Coordonator Vanzari al Romtelecom).

Romtelecom Business Solutions este si un furnizor de servicii administrate pe piata din Romania, linie de business prin care compania gestioneaza cateva zeci de mii de echipamente.

Administram astazi peste 22.000 de echipamente in intreaga tara si ne extindem permanent in noi zone ale pietei, cum ar fi intretinerea punctelor de vanzari. Solutiile de cloud computing reprezinta o zona a serviciilor administrate pe care Romtelecom o considera a fi una dintre cele mai promitatoare solutii de viitor. Pe piata, oferim deja solutii personalizate pentru companii mari si medii, sustinute prin centrele de date din Bucuresti si Brasov si de o echipa de ingineri certificati”, a declarat Timos Tsokanis, Director Executiv Tehnologia Informatiei.

Sursa: ziarul financiar