Romtelecom le ofera minute nelimitate clientilor sai

  10

  Incepand din aceasta saptamana, clientii existenti de voce ai Romtelecom care detin abonamente cu minute incluse pot comunica nelimitat, atat la nivel national, cat si international, fara costuri suplimentare.  

  De-a lungul timpului, ne-am straduit sa le rasplatim clientilor nostri loialitatea si increderea pe care ne-o arata, prin diferite initiative, de la cresterea gratuita a vitezelor pentru internet, la extinderea permanenta a grilei de canale TV sau oferirea de continut exclusiv. Acum ne adresam cu beneficii semnificative clientilor de voce, pentru care am extins aria si intervalele de comunicare nelimitata, fara ca acestia sa fie nevoiti sa semneze hartii in plus sau sa plateasca ceva suplimentar”, a spus Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom

  Toti clientii de voce care detin abonamente cu minute incluse vor beneficia automat de convorbiri nelimitate in reteaua Romtelecom si COSMOTE, in toate retelele fixe, la nivel national, dar si la nivel international, in functie de tipul de abonament. Aceasta initiativa nu implica niciun cost suplimentar din partea clientilor si nicio obligatie contractuala fata de companie.

  Ceea ce e extraordinar la aceasta schimbare e faptul ca abonatii vor avea facturi mai mici, chiar daca vor vorbi mai mult, si ca nu este vorba despre o oferta promotionala, ci de un beneficiu pe o perioada nelimitata”, a mai adaugat Ovidiu Ghiman.   

  Tot din aceasta saptamana, actualele abonamente de voce vor fi redenumite, astfel:

  Denumire   abonament

  NOUA denumire   abonament

  Noi beneficii

  Voce Oriunde 4000+

  Nelimitat 400

  NELIMITAT catre retele internationale din UE (fix), SUA si Canada (fix si mobil)

  Voce Oriunde 2000+

  Nelimitat 200

  NELIMITAT in reteaua mobila Cosmote si in toate retelele   fixe nationale, in orele de varf*

  Voce Fix 100

  Nelimitat 100

  NELIMITAT in reteaua mobila Cosmote si in toate retelele   fixe nationale, in afara orelor de varf**

   

  * de luni pana vineri intre orele 8.00 si 18.00

  ** de luni pana vineri intre orele 18.00 si 08.00, sambata, duminica si de sarbatorile legale

   

  De minute nelimitate beneficiaza si clientii care detin abonamente cu minute incluse din vechiul portofoliu, fara niciun cost suplimentar si fara nicio obligatie contractuala. 

  Clientii noi vor putea opta pentru unul dintre aceste 3 abonamente cu minute incluse, disponibile, fie in pachete personalizabile care includ servicii de televiziune si internet, fie individual.