Romtelecom incepe procedura de vanzare la nivelul intregii tari pentru proprietati imobiliare selectate

17

Romtelecom scoate la vanzare o parte a portofoliului sau imobiliar, din 16 judete: Bihor, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Constanta, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui si Vrancea, plus Bucuresti, ca parte a strategiei sale de optimizare a eficientei.

Romtelecom va initia licitatii pentru un total de 42 de proprietati, conform cerintelor si proceselor interne din cadrul companiei.   

Detalii si fotografii ale proporietatilor de vimobanzare sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.realestate.romtelecom.ro.

Procesul de vanzare este parte a strategiei Romtelecom de a-si optimiza resursele, de a reduce complexitatea portofoliului sau de proprietati imobiliare, dar si pentru a creste eficienta si a se concentra pe operatiuni specifice domeniului sau principal de activitate.

Pagina de internet dedicata proprietatilor imobiliare ale Romtelecom, www.realestate.romtelecom.ro, a fost lansata in 2010 si include proprietatile companiei disponibile pentru inchiriere sau vanzare (terenuri sau spatii cu diverse destinatii – comerciale, tehnice, spatii de birouri, de depozitare, destinate activitatilor turistice sau apartamente).

Persoanele sau companiile interesate de ofertele imobiliare Romtelecom pot contacta compania la imobiliare@romtelecom.ro sau pot folosi formularul de contact disponibil pe site: http://www.realestate.romtelecom.ro/.