Romanii au acum acces la e-bookuri Humanitas in aplicatia Samsung Readers Hub

8

Peste 100 de carti electronice din portofoliul Editurii Humanitas pot fi acum accesate din aplicatia Readers Hub dezvoltata de Samsung.

“Romania este a cincea tara din lume in care serviciul Readers Hub 2.0 ofera continut localizat. Prin aceasta colaborare cu Editura Humanitas, facem un pas important pe piata cartilor electronice din Romania, oferindu-le utilizatorilor acces la o vasta biblioteca digitala in limba romana, prin intermediul unei aplicatii prietenoase si usor de folosit”, a declarat Ruxandra Stefanescu, Content Manager in cadrul Diviziei de Telecom a Samsung Romania, la evenimentul organizat cu ocazia anuntarii parteneriatului.

Editura Humanitas a lansat primele sale e-bookuri in urma cu trei ani si vrea ca toate titlurile viitoare sa fie disponibile si in format electronic.

Aplicatia Readers Hub 2.0 este compatibila cu formate ePub2, PDF, HTML 5, ePub 3 si poate fi descarcata din magazinul virtual Samsung Apps store pe dispozitive precum Note II, Galaxy S III, Galaxy S III Mini, Galaxy Note 10.1 si Galaxy Note 10.1 Wi-Fi.