Romania a fost inclusa pe lista tarilor eligibile pentru Campionatul Mondial de Call of Duty

20

Fie ca esti acasa cu prietenii, online cu alti jucatori sau pe scena Campionatului Mondial de Call of Duty, competitia este parte din ADN-ul Call of Duty.

 

Anul acesta, sportul electronic este mai aproape de gamerii romani prin intermediul competitiilor organizate si a stream-urilor live de calitate, unde profesionisti si amatori vor concura pana la cel mai inalt nivel pentru premii in valoare totala de 3 milioane USD.

 

Echipele romanesti de Call of Duty se pot inscrie acum la Challenge Division, o competitie dedicata tuturor celor care doresc sa-si masoare fortele pentru unul din cele optzeci de sloturi disponibile in cadrul calificarilor pentru Campionatul Mondial. In plus, cele mai bine clasate echipe din Challenge Division vor juca in turneul de calificare (Stage 1 Relegation) unde pot obtine un loc in CWL Pro Division sau direct biletul pentru Call of Duty Championship.

 

Evenimentele vor fi organizate in colaborare cu ESL, primul fiind planificat la distanta de numai cateva zile, in perioada 20-21 februarie. Jucatorii din Europa pot participa in 3 turnee online de calificare (Stage 1), fiecare cu premii totale in valoare de 5.000 USD. Pentru mai multe detalii, accesati urmatoarele link-uri:

20-21 februarie organizat de ESL

27-28 februarie organizat de ESL

12-13 martie organizat de ESL

 

Nu in ultimul rand, accesati acest FAQ unde puteti consulta lista tarilor participante, distributia premiilor si conditiile care trebuie indeplinite pentru participare. Canalul oficial Call of Duty va transmite live competitiile de Call of Duty din 2016, iar pentru cele mai proaspete stiri urmariti contul de Twitter @CODWorldLeague.