Ridiculous Fishing pe Android si jocurile Vlambeer pe Windows 8

17

Joaca-te de-a pescarul care nu are chef sa fie pe balta la ora 5 dimineata, cu lansetele grele in spate si cu guta incurcata de la buruienile din apa. Ridiculous Fishing, unul dintre cele mai bune jocuri ale anului pentru iOS, vine acum si pe Android.

 

Vlambeer, compania daneza de game development, anunta ca varianta pentru Android a jocului va fi disponibila in curand, la un pret estimativ de 2.99$, cat costa si varianta pentru iOS.

 

Ridiculous Fishing a fost numita aplicatia saptamanii imediat dupa lansare. Un joc balansat, cu o rata de progresie inceata, insa sigura, pe multe nivele si power-ups care sa fie deblocate. Prinzi pesti si te feresti de meduze. Un pescuit mai antrenant si mai palpitant decat sportul clasic.

 

Nu in ultimul rand, Vlambeer aduce vesti bune si pentru fanii Windows 8. Shooterul Lufttrauser si Nuclear Throne vor fi primele ready-games pentru Windows 8. Odata cu lansarea acestor jocuri, la inceputul lui 2014, se va lucra la aducerea in platforma de Windows 8 a jocurilor Super Crate BoxGun Godz si Serious Sam: The Random Encounter.

Πηγή: the verge