RidersOn, aplicatia mobila de micro joburi cu telefonul, ajunge la 50.000 de utilizatori (rideri)

24

RidersOn, aplicatia mobila lansata in Romania la sfarsitul anului trecut care ofera companiilor acces in timp real la informatii din teren si posesorilor de smartphone oportunitatea de a realiza venituri suplimentare, ajunge la 50.000 de utilizatori (rideri) activi in Romania.

 

Riderii, in calitate de cumparatori sau utilizatori de servicii, pot indeplini cu usurinta rolul de cumparatori misteriosi (mystery shoppers) si pot obtine venituri suplimentare din activitati precum completarea de mini chestionare prin intermediul aplicatiei, realizarea de fotografii la raft (certificate cu GPS si timestamp), verificarea stocurilor, preturilor sau a asezarii produselor in magazin.  Activitatea unui rider poate fi remunerata incepand cu 1 euro/ sarcina indeplinita cu succes si poate ajunge la cateva sute de euro/ luna.

 

Pana in prezent, cea mai mare suma castigata de un rider a fost de 500 euro din realizarea a 350 de sarcini aprobate. Pentru a deveni rider, aplicatia RidersOn este disponibila gratuit in Google Play si AppStore pentru posesorii de smartphone cu varsta peste 18 ani.   

 

RidersOn are sediul central in Irlanda si este o platforma online care faciliteaza accesul companiilor la forta de munca temporara, mobila, economica si eficienta.  Aplicatia RidersOn a fost lansata pe piata din Romania in septembrie 2014, fiind prezenta si pe piata din Polonia.  Companiile apeleaza la serviciile RidersOn pentru a realiza studii de tip ”Mystery Shopping” sau pentru furnizarea de informatii din magazine in timp real.