ReVault, smartwatch-ul care poate fi folosit si ca dispozitiv de stocare cloud

32

ReVault arata ca orice smartwatch obisnuit, dar ofera o facilitate care il face cu totul deosebit de celelalte dispozitive de pe piata: are un spatiu de stocare de tip cloud pe care utilizatorii il pot folosi dupa dorinta.

 

Potrivit paginii proiectului de pe Indiegogo, spatiul de stocare poate fi accesat de utilizatori de pe smartphone, tablete sau laptopuri prin intermediul unei aplicatii care este compatibila cu sistemele de operare Android, iOS si OS X, Windows si chiar Linux. Utilizatorii pot, de asemenea, sa programeze un dispozitiv pe care il considera sigur sa auto-sincronizeze continutul de fiecare data cand exista date noi. Pentru o securitate mai buna, datele vor fi criptate si va exista un sistem de autentificare in doi pasi. Smartwatch-ul ReVault se conecteaza la smartphone-uri prin intermediul conexiunii wireless, asa ca utilizatorii pot folosi spatiul de stocare si atunci cand nu beneficiaza de conexiune la internet.

 

Un alt element deosebit se adreseaza celor carora nu le plac ceasurile inteligente. Dispozitivul vine echipat cu un convertor care poate transforma ceasul inteligent intr-un breloc sau chiar intr-un gadget care poate fi purtat la gat. Incarcarea smartwatch-ului se face prin incarcator wireless Qi, iar autonomia este de aproximativ 3 zile.

 

Utilizatorii Indiegogo care finanteaza proiectul cu cel putin 169 de dolari vor putea primi varianta cu spatiu de stocare de 32 de GB sau de 128 de GB. Daca echipa din spatele proiectului va obtine finantarea necesara, gadget-ul va incepe sa fie livrat in ianuarie 2016.

 

Πηγή: Engadget