Reteta Livescribe Smartpen 3: pix inteligent, hartie inteligenta si un iOS

32

Cu noul Smartpen 3 duci scrisul de mana de la nivelul old-school la new-school, fara sa renunti la placerea de a da cu pixul pe o foaie de hartie. Daca preferi sa dai 200$ pentru un pix, un caiet special pentru el, de 100 de pagini si o husa din piele in care sa le porti, in loc sa dai 3 lei pe un pix si un caiet, iata ce iti ofera Smartpen 3.

Cand iei notite de orice fel pe caietul Livescribe, pixul face echipa cu un iPhone sau un iPad si iti transforma scrisul urat de mana text caligrafic. Pixul negru-lucios are incorporat si un microfon cu care poti inregistra cursurile sau discutiile oamenilor. Nu ai nevoie nici de o conexiune Wi-Fi pentru ca functioneaza prin Bluetooth. Cand notezi cu pixul inteligent o adresa, se deschide automat in iCal sau in Maps. Totodata, poti converti notitele in format PDF, ca sa le poti transmite prin email, Dropbox sau cum mai vrei tu.

Livescribe Smartpen 3 va fi disponibil incepand din noiembrie, la pretul de 150$ (pix + caiet de 50 de pagini) sau 200$ (pix, caiet de 100 de pagini si o husa din piele). Nu te vei mai chinui sa-ti intelegi notitele si vei putea in continuare sa simti mirosul de cerneala, sa te patezi sau sa rupi biletele din caiet (desi nu cred ca vei face asta pentru ca costa destul de mult hartia asta speciala). Evident, pixul si caietul la 3 lei te asteapta in orice papetarie, fara avantajele tehnologiei actuale.

Πηγή: gizmodo