Reddit permite utilizatorilor sa voteze pozitiv sau negativ reclamele

16

Una dintre optiunile care stau la baza Reddit este posibilitatea utilizatorilor de a vota apreciativ sau depreciativ o anumita postare. Acum, compania introduce aceasta posibilitate si pentru mesajele publicitare.

Unul dintre oficialii Reddit a explicat intr-un post pe blogul companiei ca site-ul se muta pe platforma Adzerk, folosita si de site-uri ca Stack Overflow. Reddit paraseste Doubleclick pentru Publishers si introduce propiul sau sistem de functionare in spate.

Aceste schimbari nu vor insemna modificari semnificative pentru utilizatori, dar, principala calitate a platformei Adzerk este ca ofera posibilitatea utilizatorilor de a vota pozitiv sau negativ o anumita reclama. Daca un utilizator voteaza negativ, acesta nu va mai vedea niciodata acel mesaj publicitar pe Reedit si va putea sa ofere feedback in care sa explice de ce nu i-a placut.

Pentru inceput, Reddit a activat aceasta noua optiune pentru un numar mic de utilizatori, dar sistemul de vot pentru reclame va fi introdus treptat pentru intregul site.

 

Πηγή: The Verge