Reddit a inceput testarea unei aplicatii oficiale pentru Android

136

Reddit a construit o aplicatie oficiala pentru Android, iar recent a inceput testarea ei in versiune closed beta. Anuntul a fost facut de unul dintre oficialii companiei care a si trecut in revista modul in care Reddit s-a dezvoltat in ultima perioada si ce ofera utilizatorilor.

 

Cei care au acces la varianta beta sunt doar cei care s-au inscris inca din luna decembrie. Datorita celor care au inceput deja testele, pe internet au aparut informatii si screenshot-uri care prezinta cum arata aplicatia. Aceasta include optiuni pentru doua scheme de culori diferite la nivel de interfata alb cu albastru sau negru. Totusi, fiind inca in versiune beta, aplicatia are multe brese de functioare si alte tipuri de probleme.

 

Oficialul Reddit nu a mentionat cand va fi lansata o versiune destinata publicului, insa cu siguranta pana atunci exista si aplicatii third-party cu care utilizatorii s-ar putea descurca. Cei de la Reddit au oferit, totusi, un detaliu important – va exista si o versiune iOS, dar nu este clar daca ea va fi diferita de Alien Blue, aplicatie pe care Reddit o foloseste drept oficiala inca din 2014.

 

Πηγή: Engadget