Reclamele video pe Facebook ar putea fi introduse abia in 2014

14

In decembrie 2012, au aparut informatii cu privire la faptul ca Facebook planuia sa introduca, in vara lui 2013, mesaje publicitare video. Totusi, potrivit unor informatii furnizate recent de surse apropiate companiei, aceasta introducere a fost amanata pana in 2014.

Tinand cont de faptul ca aceasta introducere a fost amanata de mai multe ori, este posibil ca aceste informatii sa fie corecte. Aceasta amanare reprezinta o veste buna pentru cei care nu sunt fani ale mesajelor publicitare care pornesc automat atunci cand se logheaza pe reteaua sociala. De altfel, subiectul reclamelor de acest tip a generat deja plangeri, motiv pentru care Facebook a si amanat introducerea lor. Compania se teme ca utilizatorii ar putea sa inceapa sa deteste mesajele publicitare care pornesc automat si, in prezent, realizeaza studii despre comportamentul utilizatorilor cu privire la actualele reclame video de pe site.

Amanarea nu reprezinta, insa, o veste buna si pentru publicitari. Acestia ar putea sa aiba si mai mare concurenta din 2014 cand mai multe companii si-ar putea orienta mesajele publicitare spre reteaua sociala. In plus, schimbarea va determina Facebook sa faca modificari. Problema principala a acestor modificari este ca mesajele publicitare video vor trebui sa respecte atat cerintele oamenilor de publicitate cat si preferintele in continua schimbare ale utilizatorilor.

 

Πηγή: Slashgear