Quindo lanseaza prima aplicatie mobila pentru curiosi

24

Quindo este o platforma exclusiv mobila care are rol de retea sociala on-the-go si aduce o viziune complet noua. Utilizatorii pot pune intrebari prin intermediul Quindo si pot primi raspunsuri din partea unor persoane care au aceleasi interese ca si ei.

 

Platforma exclusiv mobila permite prin acest sistem dobandirea de cunostinte noi si impinge granita cunoasterii catre noi limite. Utilizatorii sunt incurajati sa posteze intrebari si sa raspunda la ele prin intermediul unei interfate intuitive si metode de postare avansate. In plus, cei care folosesc Quindo sunt recompensati pentru informatiile pe care le ofera.

articolquindo

Quindo este un start-up suedez, insa este format dintr-o echipa mixta. Dintre specialisti face parte si un roman, Cristian Hurhui, care s-a ocupat de partea de design. De altfel, interfata aplicatiei si identitatea acesteia a fost conceputa in Romania. “Când ai o întrebare urgentă și nu ai pe cine să întrebi sau nimeni nu-ți poate răspunde, folosești Quindo care te pune în legătură cu o întreagă comunitate ce te poate ajuta. Pentru ca este o platformă on-the-go, usurința prin care utilizatorii postează și au acces la informații au fost principalele valori în jurul cărora am construit această aplicație”, a spus Cristian Hurhui.

 

Aplicatia Quindo este disponibila gratuit si, deocamdata, nu este compatibila decat cu sistemele iOS. Totusi, echipa precizeaza ca o varianta pentru sistemele de operare Android va fi lansata in curand. Doritorii pot in prezent sa descarce aplicatia pentru iOS din magazinul online App Store.

 

Iata si un material video care prezinta pe scurt aplicatia mobila Quindo:

 

Introducing Quindo – The Community For The Curious from Quindo on Vimeo.