QuickMobile si SOLE lanseaza campania „Luna Dragostei”

50

QuickMobile impreuna cu SOLE Luxury Boutique lanseaza campania „Luna Dragostei”, atat in magazinele fizice, cat si in cele online.

 

Campania se va derula in perioada 1-24 februarie si se adreseaza indragostitilor care vor sa isi surprinda partenerii de viata cu un cadou special, fie de Valentine’s Day, fie de Dragobete.

 

Astfel, in cazul magazinelor fizice QuickMobile si SOLE Luxury Boutique, clientii care fac achizitii in valoare de peste 500 de lei primesc automat un voucher cadou, in valoare de 50 de lei.

 

Totodata, in magazinele online au fost create pagini dedicate care prezinta o selectie de produse pentru El si Ea, optiunea Gift Card-urilor si articole cu idei de cadouri, pentru cei care sunt in lipsa de inspiratie.

 

Aceste pagini vor functiona incrucisat. Astfel, pe QuickMobile.ro pagina este destinata barbatilor, carora le sunt prezentate cateva idei de produse disponibile in oferta SoleShop.ro care ar putea sa le ofere cadou iubitei/sotiei. De asemenea, pe SoleShop.ro doamnele si domnisoarele se pot inspira si pot alege un cadou dintr-o serie de produse pentru barbati, disponibile pe QuickMobile.ro.

 

In plus, in weekend-uri vor fi disponibile reduceri in ambele magazine online, vizibile tot pe modelul incrucisat.

 

Anii trecuti am observat o crestere semnificativa a traficului si a comenzilor pe site-urile QuickMobile si SoleShop.ro in luna februarie, ceea ce ne-a confirmat faptul ca in aceasta perioada se cauta foarte multe cadouri. Astfel, am decis ca anul acesta sa le imbunatatim clientilor nostri experienta de cumparare, facandu-le mai usoara alegerea. Astfel, nici femeile si nici barbatii nu trebuie sa paraseasca magazinul lor online preferat, pentru a gasi cadoul potrivit pentru partenerii de viata”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.