Quechua lanseaza unui smartphone “offroad” cu ecran de 5 inci

22

Quechua, in asociere cu Archos, au lansat un smartphone “offroad” destinat unui stil de viata activ. Dispozitivul este rezistent la socuri, la namol, la apa si la frig si zapada.

 

Noul dispozitiv al celor de la Quechua a primit certificarea IP5 si incorporeaza un procesor quad-core de 1.2 GHz produs de Qualcomm. In plus, smartphone-ul este echipat cu un display de 5 inci, o camera foto de 5 megapixeli si beneficiaza de 1 GB memorie RAM. Exista o capacitate de stocare de 8GB care poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si este dotat cu o baterie cu o capacitate de 3.500 mAh. Compania sustine ca aceasta baterie ofera o autonomie de 22 de ore de convorbire efectiva.

 

Cei de la Quechua vor comercializa smartphone-ul “offroad” la preturi de aproximativ 230 de euro (sau 313 dolari). Totusi, deocamdata compania nu a oferit detalii si cu privire la momentul in care dispozitivul va fi pus in circulatie si va putea fi achizitionat.

 

Πηγή: GSM Arena