Qualcomm a anuntat procesorul Snapdragon 820

25

Utilizatorii pasionati de tehnologie si de cifrele referitoare la performante se vor bucura sa auda capacitatile noului procesor Snapdragon 820 al celor de la Qualcomm. Snapdragon 820 va suporta viteze de 600 MB/s LTE-Advanced, mult peste recordul anterior de 450 MB/s.

 

Vitezele de upload pentru Snapdrgon 820 urca pana la 150 MB/s, iar procesorul va fi primul care va avea suport pentru conexiunea LTE-U. In plus, dispozitivele dotate cu acest procesor vor putea accesa conexiuni Wi-Fi multi-gigabit 802.11ad. Cei de la Qualcomm mai sustin ca Snapdragon 820 va fi dotat cu o tehnologie care va permite incarcarea inteligenta, nu se va concentra pe rapiditate. Astfel, noul Quick Charge 3.0 va asigura utilizatorilor o incarcare mai rapida cu 27%, insa va fi incorporat si un algoritm care va permite economisirea inteligenta de energie. Comparativ cu Quick Charge 2.0, Quick Charge 3.0 permite dispozitivelor sa piarda cu 45% mai putina energie. De notat ca implementarea Quick Charge 3.0 permite si o alegere mai buna a voltajului potrivit pentru incarcare, ceea ce inseamna ca durabilitatea dispozitivelor va fi una crescuta.

 

Cei care abia asteapta sa incerce noile capabilitati ale procesoului Qualcomm trebuie sa stie ca disponibilitatea efectiva va incepe de anul viitor. Oricum ar fi, cu siguranta ca Snapdragon 820 va oferi utilizatorilor performante de top si o calitate superioara.

 

Πηγή: Engadget