Qatar Ariways a fost numita cea mai buna companie aeriana a anului

12

Sa zbori cu clasa I este cu siguranta o experienta placuta, dar Qatar Airways a reusit sa faca aceasta experienta sa fie una dintre cele mai bune din lume. In urma unei evaluari Skytrax, Qatar Airlines a fost numita, recet, compania aeriana a anului 2015.

 

Clasa I a celor de la Qatar Airways ofera pasagerilor un spatiu generos pentru picioare, iar monitoare cu diagonala mare vor asigura divertismentul pasagerilor pe toata durata zborului. In plus, clasa economica ofera si ea facilitati superioare fata de competitorii similari. Astfel, scaunele sunt mai mari (ceea ce inseamna ca pasagerii au mai mult loc), iar fiecare set de scaune este echipat cu prize, un port USB si un telefon personal pentru fiecare dintre pasageri.

 

De notat este ca, la clasa I, cei de la Qatar Airlines ofera si bar si lounge la care pasagerii au acces pe toata durata zborului. Iata cateva imagini graitoare cu facilitatile pe care le ofera compania aeriana:

 

every-seat-in-economy-has-a-power-outlet-usb-plug-and-even-a-personal-phone-that-lets-you-send-and-receive-text-messages-during-your-flight

 

in-business-and-first-class-passengers-get-fresh-flowers-chandeliers-sumptuous-leather-seats-top-shelf-liquor-and-canaps

 

business-class-seats-look-like-cozy-little-pods

 

Πηγή: BGR