Puterea trailer-ului sau cum Marvel lanseaza un trailer al unui trailer [video]

17

Filmele cu supereroi, anuntate cu doi ani inainte de rularea oficiala, se bazeaza foarte mult pe efecte speciale, pe actori cunoscuti, pe o poveste inspirata din niste benzi desenate, care ofera mai multa satisfactie fanilor care citeau povestile si, nu in ultimul rand, pe trailere peste trailere care sa-ti stabileasca agenda celor mai importante filme pe care trebuie sa le vezi.

 

Cam asta face si Marvel cu viitorul Avengers: Age of Ultron. Acum a lansat un trailer al celui de-al doilea trailer oficial al filmului care urmeaza sa apara. Asadar, succesul unui studio de productie se masoara si in nerabdarea, in posibilitatea de a crea un eveniment in mintea consumatorului, facandu-l pe acesta sa astepte si sa-si planifice banii si timpul in functie de un clip video de 15 secunde, respectiv de doua minute.

 

Dupa acest teaser de mai jos va veni trailerul, iar dupa trailer, filmul. Iar imediat dupa film, alt trailer al altui film. Pentru ca trailer-urile ajung sa fie mai importante si mai bune decat filmele in sine. 

 

Imediat dupa acest trailer, veti vedea tot un teaser al viitorului Ant-Man, un nou film Marvel, parte din industria in plina dezvoltare a trailer-ului. In acest ultim clip video, pe care oricum nu veti putea sa-l vedeti, Marvel va spune ca trebuie sa asteptati ca sa vedeti trailer-ul la marimea potrivita pentru un om. 

 

 

Πηγή: the verge