Pulse aduce retelele de socializare mai aproape de utilizatori

11

Pulse, una  dintre cele mai populare aplicatii de stiri pentru web si mobile, permite o noua actualizare ce are ca scop aducerea mai aproape de utilizator stirile din retelele de socializare.

Agregatorul de stiri Pulse si-a actualizat aplicatiile pentru mobile pentru o mai buna integrare cu retelele de socializare  YouTube, Instagram, Flickr, Facebook si Tumblr. Akshay Kothari, cofondator Pulse, a declarat pentru site-ul de tehnologie TechCrunch ca aceasta este prima incercare reala a companiei de concentrare pe continut personalizat, marcand o schimbare majora pentru eleganta aplicatie de stiri.

Dupa declaratiile lui Akshay Kothari, ideea de la care a pornit Pulse a fost creerea unei pagini unice carea ar putea inlatura nevoia utilizatorilor de a se conecta pe mai multe platforme si organizarea tuturor informatiilor intr-o interfata usor digerabila. Lipsa Twitter-ului din lista retelelor de socializare integrate este explicata prin faptul ca platforma de micro-blogging nu se potriveste cu interfata Pulse iar schimbarile frecvente facute de catre acestia ar da prea multe batai de cap dezvoltatorilor Pulse.

Aceasta actualizare vine deasemenea cu un redesign care permite o mai buna vizualizare a imaginilor si videoclipurilor postate si concureaza cu rivalul sau Flipboard, o aplicatie de revista digitala care facuse deja pasi in directia retelelor de socializare.

Sursa: TechCrunch