Proiectul care poate transforma ecranul unui iPad intr-un mozaic modular

28

Florian Born a inventat Modulares Interface B.A care poate transforma ecranul iPad intr-un mozaic modular de butoane fizice, de manere sau altele de acest gen. Ideea care sta in spatele acestui proiect este gasirea unei solutii pentru lipsa de feedback haptic pe care o experimenteaza utilizatorii in cazul dispozitivelor multi-touch asa cum sunt tabletele iPad.

 

Sistemul a fost construit din aluminiu conductor, ceea ce inseamna ca acele controlere pot sa transfere campurile electrice ale pielii umane si pot, de asemenea, sa fie organizate cum doreste utilizatorul. Pentru a putea aplica toate acestea pe un iPad, tableta a fost introdusa intr-un cadrul de plastic si aluminiu care contine si o serie de magneti care au ca scop sa ajute la pozitionarea controllerelor cu o mai mare precizie. Toate aceste elemente au in spate un software care transmite ceea ce s-a introdus prin interfata tactila catre anumite programe.

 

Ideea proiectului Modulares Interface B.A este fermecatoare, dar exista cu siguranta multe puncte negative. Totul este in stare de prototip si este putin probabil ca Born sa creeze un model de serie curand. Iata, totusi, un material video care prezinta intreaga inovatie:

 

Modulares Interface from Florian Born on Vimeo.

 

Πηγή: The Verge