Profesoara – cel mai nou spot TV de la COSMOTE Romania

20

Adesea pe fuga, tindem sa comunicam pe scurt, impersonal si astfel pierdem din intelesul cuvintelor. Uneori, chiar si momentele si intamplarile cele mai pline de bucurie din viata noastra sunt tratate cu superficialitate din cauza lipsei de timp, in graba de a face cat mai multe lucruri concomitent.

Radu Beligan, una dintre cele mai impresionante personalitati de pe scena teatrului romanesc, ofera o noua reprezentatie extraordinara, prin participarea, pentru prima data in cariera sa profesionala, in cel mai nou spot TV al COSMOTE Romania, Profesoara – un apel la reintoarcerea catre valorile adevarate si spiritul romanilor.

Spotul TV, lansat in premiera pe pagina oficiala de Facebook a COSMOTE Romania, promoveaza abonamentul No Limit al operatorului si prezinta o profesoara de literatura si pe elevii sai in timpul unei ore de curs. Elevii, aparent lipsiti de interes, o intriga pe profesoara, care doreste sa stie de ce este galagie in sala. Spre surprinderea ei, elevii au pus la cale un mod special de a-i ura la multi ani, cu ajutorul lui Radu Beligan, care joaca pentru prima oara in cariera sa profesionala intr-un spot TV, prin proiectarea in timpul orei de curs a unui scurt film emotional. Maestrul Beligan subliniaza rolul profesorului de a preface mintile tinere in suflete, motivul pentru care profesorii sunt indragiti.

„Recunostinta si recunoasterea valorii nu sunt atat de des aratate in zilele noastre, in era <<pe repede inainte>>. Profesoara poate fi oricare dintre noi, capabil de insufletirea cuvintelor si de transformarea lor in povesti impresionante care ne pot misca, schimba si inspira pe noi toti, dand sens comunicarii. COSMOTE Romania este onorata ca a colaborat cu maestrul Radu Beligan pentru a spune o poveste extraordinara si avem incredere ca romanii se vor bucura sa il vada pentru prima oara intr-o reclama comerciala si isi vor arata aprecierea pentru talentul sau inca o data”, a declarat Dana Bursuc Marketing Communications Senior Manager, COSMOTE Romania.

Profesoara ruleaza pe cele mai importante canale TV, in timp ce fanii COSMOTE de pe Facebook au avut sansa de a viziona spotul exclusiv pe pagina companiei, incepand de ieri. Spotul TV poate fi vizionat si pe canalul Youtube al COSMOTE Romania.

Echipa care a coordonat realizarea campaniei din partea COSMOTE Romania este formata din: Dana Bursuc – Marketing Communications Senior Manager, Valentin Stoenescu – Acting Retail Communications Department Manager si Ciprian Postelnicu – Head of Media.

Campania a fost dezvoltata de Papaya Advertising, care colaboreaza cu Ogilvy Romania pentru campaniile post-paid ale COSMOTE. Membrii echipei care au executat campania sunt: Robert Tiderle – Creative Director, Rares Dumitrel – Copywriter, Petru Cuciuc – Art Director, in timp ce partea de client service a fost asigurata de Ramona Sima – Client Service Director. De asemenea, parte a echipei au fost si Razvan Marculescu – Regizor si Alex Sterian – Director de imagine. Spotul a fost realizat cu ajutorul casei de productie Silver Bullet, in timp ce post-productia a fost asigurata de Bro Visual si Sound Design.