Productia de dispozitive LG Nexus 4 va creste intrucat cererea ramane mare

23

Google a avut probleme cu lipsa de stocuri pentru LG Nexus 4, insa acest lucru se va schimba.  LG a anuntat ca va suplimenta productia acestui tip de dispozitive, dar sustine ca problemele de indisponibilitate nu i-au apartinut exclusiv si ca o parte din vina o are si Google.

Potrivit unui oficial al LG, productia de dispozitive Nexus 4 a respectat asteptarile Google. Desigur, asteptarile Google s-au bazat pe vanzarile anterioare ale gamei Nexus, dar Nexus 4 a depasit orice asteptari de vanzare. Asa ca, in final, s-a ajuns la o lipsa totala de stoc, la care nu se astepta niciuna dintre cele doua companii.

Multi utilizatori nu au reusit sa reziste dotarilor de ultima ora ale Nexus 4, combinate cu pretul convenabil. In acest moment, atat stocurile pentru Nexus 4 cu memorie interna de 8 GB cat si varianta cu memorie interna de 16 GB sunt indisponibile in magazinul Google Play.  Nu exista nicio informatie privind momentul in care stocurile se vor realimenta, insa utilizatorii sunt sfatuiti sa “revina mai tarziu”.

Potrivit oficialului LG, chiar daca firma mareste productia, va dura aproximativ 6 saptamani pana cand stocurile vor fi realimentate, asadar aceste probleme vor mai continua in viitorul apropiat.

 

Sursa: SlashGear