Procesul pentru daune de 15 milioane de dolari intentat Sony pentru indisponibilitatea PSN a inceput

11

Procesul impotriva companiei Sony, intentat ca urmare a indisponibilitatii serviciilor PlayStation Network si Qriocity si in care se cer daune de 15 milioane de dolari, a inceput. Cererile de restituire a banilor se pot face prin intermediul unui formular online si se adreseaza celor care au avut conturi PSN, Qriocity sau Sony Online Entertainment inainte de a aparea problema, adica 15 mai 2011.

 

Restituirile financiare nu vor fi foarte diferite de tactica adoptata de Sony in cazul programului Welcome Back. Desigur, in 2011, jocurile si temele pentru consolele PlayStation 3 sau Play Station Portable erau destul de dorite. Totusi, trei luni gratuite de PlayStation Plus valoreaza in prezent ceva mai mult decat se intampla acum cativa ani. Chiar si asa, probabil ca cei care urmaresc sa primeasca daunele vor mai avea de asteptat.

 

Este posibil ca actiunea in instanta sa aiba parte de un apel pe data de 1 mai 2015, cand Sony se va prezenta in instanta pentru prima data. Mai este de notat ca banii nu vor fi restituiti partilor care au fost daunate decat dupa ce curtea de justite va da o sentinta definitive si toate apelurile vor fi solutionate.

 

Πηγή: Engadget