Procesorul Odin de la LG va avea variante quad-core si octa-core

12

Inca de la inceputul acestui an au inceput sa apara zvonuri despre procesorul mobil Odin al celor de la LG. Initial, s-a crezut ca acest nou procesor va alimenta smartphone-ul LG G2, dar, dupa cum stiti, acest gadget incorporeaza procesorul Qualcomm Snapdragon 800. Totusi, asta nu inseamna ca LG nu lucreaza la noul procesor mobil Odin.

 

Potrivit unei publicatii de profil din Coreea, LG Odin ar urma sa aiba doua variante: una cu patru nuclee si una cu opt nuclee, setate la o frecventa de 2.2 GHz fiecare. In plus, va exista suport video de la placa Mali-T760. Cum LG nu detine o fabrica de procesoare, Odin va fi probabil produs de compania taiwaneza TMSC.

 

Zvonurile spun ca LG va folosi varianta quad-core a Odin pentru televizoarele inteligente, in timp ce varianta octa-core este rezervata smartphone-urilor si tabletelor. Astfel, ar putea exista succesori ai smartphone-urilor LG G2 si a tabletelor LG G Pad.

 

Desi aceste date au fost deja vehiculate in presa, LG nu a confirmat nimic oficial. Asadar, tot ceea ce ne ramane de facut este sa asteptam ca firma sa confirme public viitorul procesor Odin.

 

Πηγή: Unwired View