Procesorul octa-core MediaTek MT6592 inregistreaza un scor impresionant in AnTuTu

17

Scorul inregistrat de noul procesor octa-core MediaTek MT6592 in aplicatia de benchmark AnTuTu a fost publicat si a demonstrat o performanta de top. Astfel, MediaTek MT6592, varianta de 1.7 GHz, a inregistrat un scor de 29.415, in timp ce varianta de 2 GHz a inregistrat un punctaj impresionant de 32.606.

 

Acest procesor a fost special construit pentru smartphone-urile Android si este primul procesor true octa-core produs de MediaTek. In plus, fata de alte procesoare asemanatoare, nucleele procesorului MT6592 pot functiona simultan. Scorul inregistrat de versiunea de 2 GHz a procesorului octa-core MediaTek MT6592 pozitioneaza produsul pe primul loc in topul de performanta AnTuTu, intrecand toate dispozitivele testate pana acum cu aceasta aplicatie.

mt6592antt

In timp ce acest punctaj este, fara discutie, impresionant, trebuie notat ca rezolutia ecranului dispozitivului care a fost testat nu a fost dezvaluita. Acest lucru este important pentru ca, spre exemplu, un ecran de 720p va inregistra scoruri sensibil mai mari decat un ecran fullHD.

 

Pentru ca datele despre test nu sunt tocmai complete, o parere clara se poate emite numai dupa ce se obtin si acele informatii. In orice caz, impresia generala este ca MediaTek se indeparteaza de dotarile pentru gama medie spre unele care sa mearga spre dispozitivele de ultima generatie din varful piramidei. Cu asemenea specificatii, este foarte posibil ca MediaTek MT6592 sa intreaca procesoare similare produse de Qualcomm.

 

Πηγή: GSM Arena Blog