Primul card inteligent care poate inlocui toate celelalte carduri a inceput sa fie livrat

20

Coin a fost primul card inteligent care voia sa fie un inlocuitor pentru toate cardurile pe care utilizatorii le au in portofel. Totusi, compania a avut probleme asa ca, desi a lansat produsul in noiembrie 2013, acesta nu a mai ajuns sa fie livrat. Plastc este o alta alternativa, insa produsul nu a fost lansat.

 

Spre deosebire de exemplele tocmai date, Stratos este un alt card inteligent care a inceput deja sa fie livrat catre utilizatorii care l-au precomandat luna trecuta. Acest card inteligent se conecteaza la smartphone si permite stocarea tuturor datelor legate de carduri de credit sau de economii intr-un singur loc sigur. In plus, cei care au dezvoltat Stratos sustin ca acest card va functiona in orice loc in care este acceptat si un card obisnuit. Facilitatea reprezinta un avantaj pentru ca Stratos va putea fi folosit oriunde, spre deosebire de servicii ca Apple Pay care nu sunt acceptate peste tot.

 

Stratos poate fi cumparat cu ajutorul unui abonament pe un an care costa 95 de dolari sau un abonament pe doi ani care costa 145 de dolari. Iata si un material video de tip unboxing cu cardul inteligent:

 

 

Πηγή: BGR