Primele modele Nokia din 2017 vor veni la preţuri mici

102

Primele telefoane de la revenire a celor de la Nokia urmează să fie prezentate la Mobile World Congress (MWC) 2017 la Barcelona, iar aceste modele nu vor fi dintre cele mai puternice de pe piaţă, prin urmare nu vor fi nici foarte scumpe.

 

Potrivit unui raport citat de cei de la Phone Arena, este aşteptată lansarea a cel puţin două modele la MWC 2017, în luna februarie. Se vorbeşte că ar fi vorba de două versiuni ale aceluaşi model, adică Nokia D1C, despre care s-a vorbit destul de mult în ultimele două luni, dar ar putea fi vorba şi despre două telefoane diferite pentru că specificaţiile diferă destul de mult. Versiunea mai ieftină, de 150 de dolari, va veni cu display de 5 inci, cu rezoluţie Full HD, procesor Snapdragon 430, tactat la 1,4 GHz şi 2 GB memorie RAM, şi camere cu senzori de 13 MP şi 8 MP.

 

Versiunea mai scumpă, de 200 de dolari, va veni cu display de 5,5 inci cu rezoluţie Full HD, acelaşi tip de procesor, dar cu 3 GB memorie RAM, în timp ce camera principală ca avea un senzor de 16 MP, iar senzorul frontal 8 MP. Ambele telefoane vor veni cu cel puţin 16 GB spaţiu de stocare intern şi Android 7.0 Nougat la bord.

 

Mai sunt 3 luni până la startul MWC 2017, aşa că mai este suficient timp pentru a afla şi mai multe detalii despre aceste telefoane.

 

Πηγή: Phone Arena