Primele informatii despre Galaxy Note 8 arata foarte bine

46

Din cauza problemelor cu Galaxy Note 7, cei de la Samsung încep să lanseze primele zvonuri despre generația 2017: Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8. Astăzi vom vorbi despre Note, zilele următoare vă povestesc despre Galaxy S8 care se anunță spectaculos. Reveniți pe site și o să aflați toate detaliile. Am pus cap la cap multe informații despre Note 8 și încă nu am aflat despre hardware mare lucru.

Cea mai mare noutate legată de Galaxy Note 8 pe care o știm la ora actuală o reprezintă integrarea unui sistem de sunet în S-Pen, stilusul făcut de Samsung pentru utilizatorii creativi sau cei care vor să ia notițe. Eu nu am folosit foarte des creionul digital, dar sunt unii fani ai scrisului de mână și care consideră că e mai comod să scrie și să bifeze chestii cu stylus. Slotul pentru S-Pen va fi folosit pentru a integra principalul speaker al Galaxy Note 8. În acest fel vor elimina încă o deschidere și telefonul va fi și mai rezistent la apă comparat cu generația actuală. Desigur, rămân semne de întrebare privind calitatea audio. O să vedem la lansare, care va fi tocmai în august 2017.

O altă veste privind Galaxy Note 8 va fi integrarea unui ecran care respinge apa – este un material special, care nu permite apei să adere la terminal și astfel riscul de a ajunge la componentele interne scade. Poate să curgă un șuvoi de apă peste el și nu se udă. Nu este aceeași situație când este sub apă, aici mai rămâne de lucrat. Dar pe viitor se vor rezolva majoritatea problemelor. 

Samsung va introduce mai mult ca sigur anul viitor camera duală, ca la iPhone 7 Plus. Acum nu știu sigur dacă va fi pe Note 8, dar putem să presupunem că da, acesta fiind principalul concurent pentru iPhone 7 Plus. 

Πηγή: IBT