Primele imagini cu Galaxy Mega 6.3 Duos au ajuns pe internet

20

Primele imagini cu versiunea dual-SIM a smartphone-ului Galaxy Mega 6.3 au ajuns pe internet. PhoneArena a publicat si specificatiile smartphone-ului care va face redundanta detinerea unei tablete de 7 inch. Cu un ecran de 6,3 inch Samsung Galaxy Mega va fi cel mai mare smartphone de pe piata.

Varianta Duos este similara cu cea standard si va acoperi nisa clientilor care au nevoie de doua terminale, acest tip de telefon fiind foarte cerut pe piata tarilor emergente.

Telefonul va incorpora un ecran gigant de de 6,3 inch, 720 LCD, un procesor dual-core Exynos de 1,7 GHz  si 1 GB de RAM. Camera principala va fi de 8 megapixeli iar cea frontala de 2 megapixeli, facandu-l perfect pentru video chat-uri. Memoria interna va putea fi extinsa cu card microSD. Galaxy Mega 6.3 Duos va rula ultima versiune de Android 4.2.2 Jelly Bean.

Modelul SCH-P729 sub care va fi cunoscut acest terminal a obtinut deja certificare Bluetooth insa momentul in care acesta va fi disponibil pe piata nu este inca cunoscut.

Πηγή: PhoneArena