Prima imagine de presa cu HTC One Mini 2 (M8 mini) a ajuns pe net

13

Zvonurile legate de existenta unei variante mini pentru ultimul flagship HTC – One M8 – au circulat in paralel cu cele legate chiar de terminalul mult asteptat M8. Pentru prima data zvonurile sunt confirmate de o randare pe presa a variantei mini pt One M8 publicata de Evleaks.

 

HTC One Mini 2 pastreaza acelasi stil si calitate a materialelor folosite ca si fratele lui mai mare. Diferentele dintre cele doua terminale, in afara dimensiunilor reduse pt One Mini 2 fata de M8, ar fi lipsa camerei duo incorporata de flagship si existenta unui singur modul LED flash comparativ cu cele 2 existente la modelul M8.

 

M8 mini va veni cu un ecran de 4,5 inci cu o rezolutie de 720 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon 400 si un slot de card microSD. Device-ul va incorpora si doua camere, cea principala avand 13 megapixeli iar cea secundara dedicata apelurilor video sau fotografiilor tip selfie de 5 megapixeli.

 

Pentru moment nu exista nici o informatie legata de o posibila data de lansare pentru M8 mini, anuntul oficial pentru device putand intarzia chiar cateva saptamani.

Πηγή: The Verge