Prima imagine clara cu smartphone-ul Amazon

24

Imaginile care portretizau prototipul primului smartphone Amazon au ajuns in presa la jumatatea lunii aprilie. BGR, aceeasi sursa care a pus la dispozitie acele imagini, a publicat ieri prima randare a variantei finale a terminalului ce va fi lansat curand. Design-ul dezvaluit de catre aceasta portretizeaza un terminal care combina elemente ce il apropie ca look de Google Nexus 4 si iPhone.

 

Ultima imagine publicata nu da nici o informatie legata de interfata ce va fi folosita de terminal insa, conform rapoartelor din industrie, acesta va rula o versiune personalizata de Fire OS. Sursa sustine ca imaginea este autentica si randeaza mult asteptatul smartphone Amazon. Si aceasta ultima imagine prezinta in detaliu cele 4 camere cu care device-ul va veni echipat, una in fiecare colt. Rolul acestora este oferirea unei experiente de utilizare 3D ce va fi posibila prin integrarea tehnologiei de monitorizare a miscarilor capului.

 

Smartphone-ul Amazon ar putea fi prezentat publicului in luna iunie a acestui an insa lansarea pe piata ar intarzia pana in toamna.

Πηγή: BGR