Prietenii de pe Facebook va pot vedea review-urile de pe Amazon, daca permiteti acest lucru

16

Relatia dintre gigantul comertului online Amazon si gigantul retelelor sociale Facebook este pe cale sa devina si mai stransa. In incercarea de a face listele cu produse mai integrate pentru social media, Amazon a inceput sa contacteze utilizatorii pentru a-i anunta ca, in curand, va incepe sa afiseze si review-uri si liste cu dorinte care provin de la prietenii de pe Facebook.

 

Spre exemplu, daca un utilizator parcurge lista de produse Chromecast, Amazon ii va permite sa vada daca vreunul dintre prietenii lui de pe Facebook a facut un review produsului sau l-a mentionat ca ceva pe care si l-ar dori drept cadou. Aceasta nu este prima incercare prin care Amazon incearca sa se integreze in sistemul Facebook Social Graph. Tot in acest an Amazon a lansat sistemul Birthday Gift (n.r – Cadou de ziua de nastere) prin care ajuta utilizatorii sa le cumpere prietenilor de pe Facebook un cadou cat mai potrivit si, eventual, sa ii lase si pe altii sa contribuie.

 

Noua integrare Amazon cu Facebook prin care utilizatorii pot vedea review-uri si alte informatii este optionala. Astfel, utilizatorii pot sa seteze daca sa vada aceste sugestii sau nu, accesand pagina de setari si selectand de acolo optiunea dorita (pot vedea doar propriile liste cu produse pe care vor sa le cumpere). Ar trebui ca utilizatorii sa tina minte aceasta noua facilitate, pentru a evita situatiile neplacute in cazul postarilor de pe Facebook.

 

Πηγή: Engadget