Prezinta-ti tema de scoala cu aplicatia Google Classroom [video]

26

Tema pentru acasa e misiunea pe care o ai zilnic la scoala si ea devine cu atat mai grea cu cat te gandesti la scuze sa nu o faci, sa motivezi lipsa ei profesorului, mai ales cand acesta chiar nu crede ca nu a fost vina ta sau cand imprimanta/ calculatorul nu iti sunt prieteni buni.

 

In acest ultim caz, Google vrea sa-ti vina in ajutor si lanseaza aplicatia Classroom, atat pentru iOS cat si pentru Android. Aceasta poate face poze, astfel ca, daca o uiti acasa, cineva poate trimite poza pe telefonul tau.

 

 

Totodata,  aduce o lista de aplicatii pe care le poti distribui din interiorul altui program. Spre exemplu, poti uploada PDF-uri sau imagini dintr-o aplicatie dedicata sau din Google Drive. Classroom app functioneaza si offline.

 

 

Pe langa asta, Classroom pentru desktop colaboreaza si cu profesorii, aratandu-le acestora o arhiva de teme pentru ca acestia sa stie prin ce materie au trecut deja si ce trebuie sa faca in continuare. Cea mai buna parte a acestei aplicatii este economisirea de hartie necesara temelor si proiectelor de scoala.

 

assignmentsFINAL-ARCHIVE_zpsilqhvosx

Πηγή: google