Preţurile telefoanelor din gama Galaxy A 2017, scăpate pe internet de subsidiara Samsung din Malaezia

- Adrian Ungureanu
351

Samsung nu a fost niciodată o companie care să ţină secrete. De la bun început, în toată organizaţia au existat breşe despre planurile companiei, despre produse, despre noutăţi în general. Unul din şefii Samsung a cerut de curând angajaţilor gigantului sud-coreean să facă în aşa fel încât să nu mai scape atât de multe informaţii, dar băieţii din Rusia şi din Malaezia probabil că nu au primit mesajul.

Subsidiara din Rusia tocmai a postat manualul de utilizare al telefoanelor din noua gama, ce urmează să fie prezentată pe 5 ianuarie, în timp ce subsidiara din Malaezia ne-a oferit ocazia să aflăm care sunt preţurile recomandate pentru cele trei modele Galaxy A3, A5 şi A7 pentru piaţa locală. Preţuri după care ne putem orienta şi pentru celelalte pieţe.

Aşadar, modelul A5 va avea un preţ în jurul a 380 de dolari, iar modelul A7, cel mai puternic din familie, va costa în jurul a 425 de dolari. Despre modelul Galaxy A3 nu se ştie încă sigur dar ar putea veni la un preţ de până în 300 de dolari.

Telefoanele vor fi prezentate oficial în cadrul unui eveniment special, pe data de 5 ianuarie, ce are loc în Malaezia, în Kuala Lumpur, capitala ţării. De asemenea, acestea îşi vor face apariţie şi în cadrul CES 2017, eveniment ce are loc între 5 şi 8 ianuarie în Las Vegas.