Pretul si data de lansare pentru Nexus 5 au scapat pe net

12

Google Nexus 5, unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri din urmatoarea perioada, si-a facut aparitia in numeroase publicatii pana acum, indicand de la specificatii tehnice pana la softul rulat de catre terminal. Noi informatii vin de la retaierul japonez redstar care dezvaluie o data exacta pentru lansarea acestuia in magazine.

Data indicata este 14 noiembrie la un pret de aproximativ 460 de dolari pentru modelul de 16Gb si 513 dolari pentru varianta cu 32GB memorie interna. Atat data cat si pretul publicat de sursa japoneza sunt valabile pentru piata asiatica, telefonul putand fi lansat chiar mai devreme in celelate regiuni, posibil si la un pret mai accesibil.

Nexus 5 ar putea avea un ecran de 5 inch 1080p, un procesor quad-core 2,3GHz Krait 400 si 2GB de RAM. Camera principala va fi una de 8 megapixeli iar cea frontala 1,3 megapixeli. Cel mai probabil nu va integra si slot pentru card microSD, cei ce vor alege Nexus 5 trebuind sa se descurce cu memoria interna disponibila si stocarea din cloud.

Cu siguranta anuntarea noii versiuni de Android 4.4 KitKat va veni cu detalii suplimentare privind noul terminal de la Google, Nexus 5.

Πηγή: GSM Arena