Premiu de 30.000 euro pentru solutii Internet of Things inscrise in competitia internationala „Business Wall of Fame”

20
  • Dezvoltatorii de solutii IoT (Internet of Things) pot castiga o campanie de promovare in valoare de 30.000 euro si parteneriat cu Telekom Romania;
  • Sustinatorii solutiei castigatoare pot beneficia la randul lor de o campanie de promovare pentru compania lor;
  • Castigatorul sectiunii “Cea mai buna solutie internationala Internet of Things” va avea posibilitatea de a include solutia in portofoliul celor 8 tari in care se deruleaza concursul;
  • Perioada pentru depunerea aplicatiilor:22 aprilie – 25 mai 2015.

 

Telekom Romania anunta lansarea celei de-a a doua editii a concursului international „Business Wall of Fame” initiat de grupul Deutsche Telekom. Competitia vizeaza solutiile inovatoare de tipul IoT (Internet of Things) dedicate companiilor.

 

„Business Wall of Fame” se deruleaza in Romania si alte 7 tari europene (Austria, Croatia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia si Slovacia). Solutiile de acest tip trebuie sa fie deja disponibile la vanzare sau in stadiul de lansare pe piata.

 

Dezvoltatorii din Romania care isi inscriu solutiile Internet of Things in perioada 22 aprilie – 25 mai 2015 pe platforma www.wallofbusiness.ro au posibilitatea de a castiga o campanie de promovare a solutiei lor, dezvoltata de Telekom, in valoare de 30.000 de euro si de a deveni partener Telekom Romania. Solutia castigatoare va fi desemnata in urma voturilor comunitatii de business, in perioada 11 mai – 22 iunie; primele 15 dintre ele care au adunat cele mai multe voturi vor fi ulterior evaluate si de un juriu de experti Telekom Romania. Compania-suporter a solutiei  castigatoare, care  a avut cel mai convingator argument in favoarea acesteia,  va beneficia la randul sau de o campanie de promovare in valoare de pana la 20.000 de euro.

 

De asemenea, juriul va acorda un premiu special pentru cea mai buna solutie Internet of Things la nivel international, pe care Deutsche Telekom o va inlude in portofoliul celor 8 tari participante, aceasta avand avantajul expunerii catre clientii companii ai acestor state. Mai mult, va participa alaturi de Deutsche Telekom la un targ de profil, beneficiind de promovare in valoare de 10.000 euro.  

 

Prima editie a concursului „Business Wall of Fame” a avut ca obiectiv gasirea celor mai bune aplicatii in cloud care sa eficientizeze activitatea companiilor. Romania a fost una dintre tarile cel mai bine reprezentate, cu cele mai multe aplicatii inscrise  – 59 de aplicatii. In urma competitiei, Smart Bill Cloud (aplicatie de facturare), Top Checks (aplicatie de analiza si monitorizare a partenerilor de business actuali sau potentiali din punct de vedere financiar si juridic) si Sedona POS (aplicatie ce transforma terminalele inteligente in puncte de vanzare mobile), primele trei clasate aplicatii la nivel national, au fost incluse in portofoliul Telekom Romania de solutii de business. Castigatoarea marelui premiu national, Smart Bill Cloud, a beneficiat de campania de promovare dezvoltata de Telekom, iar suporterul acesteia, International Leader Media, a fost promovat, de asemenea, in cadrul unei campanii dedicate.

 

Solutiile Internet of Things presupun conectarea  diverselor echipamente sau dispozitive pe orice tip de conexiune de Internet, acestea colectand si facand schimb de informatii pe baza unor soft-uri in cloud. Solutiile vizeaza diverse arii, precum masinile conectate, cladirile sau orasele inteligente, automatizarea industriala, masurarea inteligenta etc.

 

 

Calendarul „Business Wall of Fame” 2015

 

  • Inscrieri pentru dezvoltatorii de solutii de tip IoT: 22 aprilie – 25 mai 2015
  • Vot din partea comunitatii de business: 11 mai – 22 iunie 2015
  • Selectarea castigatorului national: 7 iulie 2015.

 

Pentru mai multe informatii despre competitie, dar si pentru inregistrarea aplicatiilor, va rugam sa accesati: www.wallofbusiness.ro.