Premiile Bell Labs, o miza de 175.000 de dolari pentru inovatie in IT&C

16

Cea de-a doua editie a Premiilor Bell Labs recunoaste inovatia in tehnologie si ofera participantilor recompense in valoare de 175.000 de dolari, precum si posibilitatea de a colabora cu cercetatori recunoscuti pe plan mondial. Un premiu de 100.000 de dolari va fi oferit institutiei academice asociate castigatorului premiului intai, iar competitia este deschisa cercetatorilor si echipelor de cercetare din Romania.

 

Bell Labs, ramura de cercetare a Alcatel-Lucent, anunta cea de-a doua editie a Premiilor Bell Labs. Premiile Bell Labs reprezinta o competitie ce recompenseaza propunerile revolutionare in domeniul tehnologiilor informationale, de comunicatii si a sistemelor software sau aplicatiilor conexe. Competitia este deschisa oricarei persoane din tarile participante care indeplineste criteriile de eligibilitate si prezinta o idee de cercetare originala. Acest eveniment, deschis si cercetatorilor din Romania, recompenseaza inovatia in domeniul tehnologiilor informationale si de comunicatie si le permite celor mai buni cercetatori sa isi expuna ideile intr-o competitie globala, precum si oportunitatea de a colabora cu expertii de talie mondiala din cadrul Bell Labs.

 

„Suntem incantati de ideile extraordinare dezbatute in cadrul Premiilor Bell Labs 2014, cand am avut oportunitatea de a analiza solutii practice din sfera retelelor sociale, biologice si chiar idei legate de retelele wearable. Suntem convinsi ca editia 2015 va avea cel putin acelasi impact incredibil asupra domeniului tehnologiilor informationale… daca nu, chiar mai mare”, a spus unul dintre oficialii Bell Labs.

 

Trei castigatori vor fi recompensati cu o bursa in valoare de 100.000 de dolari (premiul cel mare), 50.000 de dolari (locul al doilea) si 25.000 de dolari (locul al treilea). Mai mult, prin acest proces, Bell Labs poate colabora cu diversi participanti la concurs, ca parte a planurilor de recrutare ale companiei. Termenul limita pentru inscrierea in concurs este 22 aprilie 2015.

 

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul dedicat Premiilor Bell Labs. Pentru inscrierea in concurs nu este necesara nicio achizitie sau plata. Inscrierile fara continut nu sunt acceptate.